Marinerad kyckling: Asia style
Det kom rabattkuponger från Konsum igen.. egentligen är inte kyckling ett favoritkött, men 30 kr rabatt på ett kilo kan inte ignoreras. Så varför inte marinera kycklingen och stoppa i vietnamesiska vårrullar? Blev riktigt gott, och kan säkerligen avnjutas på en massa övriga sätt. Så här kommer, än en gång, en receptskiss!
Asia style kycklingmarinad
2 kycklingfiléer (jag hade frysta)
Rejäl klick wasabi (typ en matsked)
Massa färskriven ingefära
Japansk soja (Så det blir rinnigt)
Sesamolja (någon tesked)
Någon matsked risvinäger
Så här gör du:
1) Lägg allt i en plastpåse, låt marinera (och tina i mitt fall) ett dygn i kyl. Vänd på påsen när du har vägarna förbli. Grilla i grillpanna (eller ute kanske).

Asia style kycklingmarinad
2 kycklingfiléer (jag hade frysta)
Rejäl klick wasabi (typ en matsked)
Massa färskriven ingefära
Japansk soja (Så det blir rinnigt)
Sesamolja (någon tesked)
Någon matsked risvinäger
Så här gör du:
1) Lägg allt i en plastpåse, låt marinera (och tina i mitt fall) ett dygn i kyl. Vänd på påsen när du har vägarna förbli. Grilla i grillpanna (eller ute kanske).

Kommentarer
Trackback