Vietnamesiska vårrullar och rispapperproblem

Vi gjorde vårrullar igen, och vad goda de blev. Denna gång blev de helt vegetariska med en fyllning av glasnudlar, morot, färsk koriander, alfaalfa groddar och mängder med avocado. Funkar finfint köttlöst. Vi hade den här såsen till, fast med citron istället för lime. Sedan dippar vi inte i såsen utan häller den i rullen för maximal smak (inte i den på bilden iofs, de blev inte så vackra som sojanedkletade, så denna fick agera fotomodell)

Jag blev också glad av att se rispapper på coop? Tror att de är blue dragon som börjat med det i sitt sortiment, så nu finns det alltså ingen ursäkt att inte prova dessa godbitar. Vi försökte faktiskt köpa rispapper på en asienlivs, men de var riktigt tjocka och med sesamfrön i. Fungerade inte alls att rulla ihop till fina rullar, utan blev som en tjock degig massa? Någon som vet vad användningsområdet för dessa är?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0